Home » Tuinonderhoud » Renovatie

Renovatie

Er zijn veel goede redenen om een tuin aan de hand van een tuinrenovatie een nieuw aanzicht te geven. Wellicht is de beplanting in uw tuin na jaren te ver uitgegroeid en wat eenzijdig geworden. De sierbestrating is na loop van jaren verzakt of niet functioneel meer. Of u stelt inmiddels andere eisen aan de functies van uw tuin. Ook de verbouwing van uw huis kan tenslotte een aanleiding zijn om uw tuin aan te passen aan de hand van een tuinrenovatie.

Kortom, wanneer uw tuinstijl niet geheel meer aan uw wensen en behoeften voldoet, of dat de tuinstijl niet meer passend is aan uw woning, bedrijfspand of omgeving, kan een tuinrenovatie, groot of klein, het verschil maken.

De tuinrenovatie kan worden uitgevoerd met behoud van bestaande elementen. Aan de andere kant kan de tuinrenovatie ook verrassend anders uitpakken door enkele nieuwe elementen toe te voegen.

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Breunissen?

Bent u op zoek naar een fraaie tuin, compleet naar uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Breunissen. Wij denken graag met u mee op het gebied van tuininrichting. Uw ontwerp wordt door ons in detail uitgewerkt, vertrouwd en passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand. Maar waarom moet u voor ons hoveniersbedrijf kiezen?

TuinKeur-gecertificeerd Wij zijn TuinKeur
gecertificeerd
7
Ruim
7 jaar ervaring
HovenierNederland Klanten geven
ons een
Hovenier Helpt Wij zijn maat-
schappelijk betrokken
Wij zijn TuinKeur-
gecertificeerd
Ruim
7 jaar ervaring
Klanten geven
ons een

Wij maken graag kennis met u

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor advies. Omdat wij een volle agenda hebben maken wij graag tijdig een afspraak.

12 + 11 =