Home » Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Periodiek onderhoud op contractbasis is voor veel drukbezette mensen ideaal. We inventariseren in overleg met u de uit te voeren werkzaamheden en stellen er een contract voor op. Hoveniersbedrijf Breunissen komt eventueel op een vast dagdeel, bij u langs voor de uitvoering. U kunt altijd ter plaatse overleggen over de werkzaamheden en eventuele extra werkzaamheden. Wij hebben alle gereedschappen, meststoffen en bestrijdingsmiddelen bij ons om uw tuin in topconditie te houden. Als u het onderhoud laat uitvoeren op regiebasis, betaalt u de gewerkte uren en de gebruikte materialen. Grotere onderhoudsopdrachten worden per kwartaal of per maand gefactureerd.

Wilt u ook ontzorgt worden?

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Breunissen?

Bent u op zoek naar een fraaie tuin, compleet naar uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Breunissen. Wij denken graag met u mee op het gebied van tuininrichting. Uw ontwerp wordt door ons in detail uitgewerkt, vertrouwd en passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand. Maar waarom moet u voor ons hoveniersbedrijf kiezen?

TuinKeur-gecertificeerd Wij zijn TuinKeur
gecertificeerd
7
Ruim
7 jaar ervaring
HovenierNederland Klanten geven
ons een
Hovenier Helpt Wij zijn maat-
schappelijk betrokken
Wij zijn TuinKeur-
gecertificeerd
Ruim
7 jaar ervaring
Klanten geven
ons een

Wij maken graag kennis met u

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor advies. Omdat wij een volle agenda hebben maken wij graag tijdig een afspraak.

9 + 11 =