Home » Tuinaanleg

Tuinaanleg

Na het ontwerp volgt de aanleg van de tuin en wordt gewerkt naar het eindresultaat: uw droomtuin. Hoveniersbedrijf Breunissen heeft veel ervaring in het aanleggen van tuinen. Bij tuinaanleg moet niet alleen worden gedacht aan beplanting maar ook de (aanleg) van de stroomvoorziening, hemelwaterafvoer, schuttingbouw, vijver, sproei-installatie, etc. Hoveniersbedrijf Breunissen beschikt over vakbekwaam personeel, professioneel gereedschap en de juiste machines om te zorgen voor een juiste uitvoering van uw tuinaanleg. Wij vinden het belangrijk met wat voor grond/bodem we te maken hebben. Daarom doen wij vaak een bodemonderzoek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u lang plezier heeft van uw investering.

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Breunissen geschiedt in stappen:

  • Stap 1: Grondwerk
  • Het grondwerk wordt verricht. Dit betekent dat, naar aanleiding van het ontwerp, de (onder)grond wordt voorbereid op de uiteindelijke indeling van de tuin. Zo verschilt de ondergrond van de bestrating van de ondergrond van bijvoorbeeld een border. Onderdeel van het grondwerk is tevens het inmeten van de locatie van de (toekomstige) vijver of bijvoorbeeld blokhut.

  • Stap 2: Bekabeling
  • Voor bijvoorbeeld verlichting in de tuin, vijverpomp of sproei-installatie wordt de bekabeling en buizen in de grond verwerkt. Ook als in het gekozen ontwerp geen kabels of buizen nodig zijn bestaat de mogelijkheid om er toch alvast rekening mee te houden. Wij denken graag met u mee, ook als het om eventuele, toekomstige, wensen gaat!

  • Stap 3: Plaatsen ‘dode’ materialen
  • Tijdens stap drie worden dode materialen geplaatst. Hier worden onder andere blokhutten, bestrating, schuttingen en vijvers onder verstaan.

  • Stap 4: Plaatsen levende materialen
  • De laatste stap omvat het planten van de bomen, heesters, vaste planten, etc.
    De medewerkers van Hoveniersbedrijf Breunissen zijn geschoold in het hovenierswerk en leggen uw tuin met zorg aan. Mocht er ondanks alle goede zorgen toch wat mis gaan, dan is er garantie. Bij tuinaanleg (van een nieuwe tuin) geven wij één jaar garantie. Planten die dood gaan, worden door ons kosteloos vervangen. Maar ook als er bijvoorbeeld sprake is van een, niet altijd te voorkomen verzakking van tegels, dan wordt dit door ons hersteld.

Als de tuin eenmaal is aangelegd dan volgt hierop het eventuele onderhoud >>>

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Breunissen?

Bent u op zoek naar een fraaie tuin, compleet naar uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Breunissen. Wij denken graag met u mee op het gebied van tuininrichting. Uw ontwerp wordt door ons in detail uitgewerkt, vertrouwd en passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand. Maar waarom moet u voor ons hoveniersbedrijf kiezen?

TuinKeur-gecertificeerd Wij zijn TuinKeur
gecertificeerd
7
Ruim
7 jaar ervaring
HovenierNederland Klanten geven
ons een
Hovenier Helpt Wij zijn maat-
schappelijk betrokken
Wij zijn TuinKeur-
gecertificeerd
Ruim
7 jaar ervaring
Klanten geven
ons een

Wij maken graag kennis met u

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor advies. Omdat wij een volle agenda hebben maken wij graag tijdig een afspraak.

7 + 5 =